Jelena se napila sa drugaricama, pa maltretirala mladića: Devojke su se celu noć iživljavale nad njim, a ujutru su saznale ko je on i nije im bilo dobro!

Autor: Republika

Svet

22.04.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinka Jelena Glušakova (23) koja je poslednje dve godine studirala u američkoj državi Merilend izbačena je sa fakulteta nakon što je otkriven skandal u kom je vodila glavnu reč.

RepublikaFoto: Printscreen/knews.com
Jelena (skroz desno) sa drugaricama

Jelena je posle višemesečnog posta sa izlascima i provodom jedva čekala ponovno otvaranje kafića u Merilendu, pa je sa tri drugarice otišla do obližnjeg prostora u kojem je ostala do 1 ujutro, prenosi Knews.

U kafiću je bilo mnogo sveta, a i piće je učinilo svoje, pa se Jelena suviše opustila. Upoznale su dva studenta sa drugog fakulteta i počele su s flertovanjem koje se okončalo tako što su jednog od njih odvele kod Jelene u iznajmljeni stan.

Kako je momak (20) malo više popio i nije mu bilo dobro, iako je bio u prelepom društvu, želeo je da ode kući, ali Jelena mu nije dala. Ne samo što su ga zaključale u stanu, već su se iživljavale nad njim do zore. Vezale su ga za krevet i seksualno maltretirale u čemu je prednjačila Jelena.

Sutradan je Ukrajinka bila mamurna ali je ipak smogla snage da ode do fakulteta na predavanje. Još tamo joj je jedna od drugarica iz provoda rekla da su napravile sebi veliki problem, pošto se ispostavilo da je mladić koga su zlostavljale sin redovnog profesora sa četvrte godine koji im predaje.

Priča o seksualnom zlostavljanju proširila se fakultetom brzinom svetlosti. Jedna od Jeleninih “drugarica”, u želji da zaštiti sebe, odmah je propevala i ispričala sve šta se dogodilo i Ukrajinka je morala da prizna krivicu.

Izbačena je s fakulteta i protiv nje će najverovatnije biti podnešena i tužba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading