CEO SVET MORA DA SAČEKA - JER SE TRAMPU IGRA GOLF

Autor: blic.rs, Republika

Svet

23.11.2017

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp prvog dana na svom odmaralištu Mar-a-Lagu otišao je da igra golf, iako je njegovo osoblje samo sat i po vremena ranije izjavilo da mu je "raspored prepun sastanaka i telefonskih poziva tokom celog dana".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Kako piše britanski "Gardijan", Tramp je odleteo na Floridu, odmah nakon što je tadicionalno pomilovao ćurku uoči Dana zahvalnosti, gde će i provesti praznike.

Američki predsednik je takođe obavestio svojih 43,2 miliona "tviter" pratilaca da će "održavati sastanke i raditi iz Bele kuće na Floridi". Ipak, sekretarica Bele kuće koja je putovala sa novinarima, rekla je da očekuje neuzbudljiv dan za javnost. Za nekoliko minuta ipak je stigla ispravka.

- Iako šef komunikacija Bele kuće očekuje "miran dan", predsednik neće imati miran dan jer mu je raspored pun sastanaka i telefonskih poziva - saopteno je.

A samo sat vremena kasnije, Tramp se sa celom kolonom uputio u svoj internacionalni golf klub na zapadnoj obali. Predstavnici medija nisu pozvani, već su prevezeni u biblioteku preko puta. Ipak, odatle su imali pogled pravo na predsednika Trampa, koji se uhvatio palice za golf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading