ZBOG IŽIVLJAVANJA NAD ŽIVOTINJAMA PRETE JOJ DA ĆE JOJ DECU STAVITI U BLENDER! Amerikanka koja voli da ubija, sad na teškim mukama

Autor: Republika

Svet

20.04.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka medicinska sestra, Kejt Smol, gaji veliku ljubav prema lovu i da na društvene mreže ubacuje zastrašujuće fotografije leševa životinja, zbog čega je počela da prima na hiljade poruka u kojima se preti smrću i njoj i članovima njene porodice.

RepublikaFoto: Facebook/Kate Small
Kejt Smol redovno se hvali ubijenim životinjama na društvenim mrežama    

Američka medicinska sestra iz Ajdaha, Kejt Smol (30), koja je aktivni lovac od svoje 19. godine i uživa da ubija životinje, hvaleći se njihovim leševima, već neko vreme strahuje za život svoje dece nakon stravičnih pretnji koje dobija. 

Naime, toj majci dvoje male dece, koja je neretko na društvene mreže postavljala fotografije kako secira životinje, pa i kako komade njihovih tela, najčešće glavu i prednje ekstremitete, nosi na leđima, kontinuirano dobija poruke s nepoznatih adresa sa sadržajem da će se njenoj deci dogoditi isto što i životinjama, njenim žrtvama. 

Među poslednjim pretnjama bila je jedna u kojoj nepoznati pošiljalac govori Kejt kako će joj decu samleti u blenderu.         

- Neko ko je u stanju da brani život životinja tako što će pretiti ubistvom nekom ljudskom biću i njegovoj deci je neko ko ima dvostruke standarde - poručila je Kejt, koja je najpre pokušala da ismeje napade na sebe, međutim, oni su zatim postali samo još učestaliji i oštriji. 

- Nikada takve poruke ne bih poželela ni svom najgorem neprijatelju. Dobila sam na hiljade pretnji smrću, a na stotine ljudi mi je reklo kako će silovati i mene i moju dvogodišnju ćerku - ispričala je sada već očajna Kejt, koja je, inače, tvrdila da ona ne lovi iz zabave, već da ubija samo one životinje koje prete da poremete ravnotežu u prirodi. 

RepublikaFoto: Facebook/Kate Small
Jedna od fotografija na Kejtinom Fejsbuku 

Takođe, kako je otkrila, dosta životinja iskoristi za ishranu sebe i članova svoje porodice. 

- Staviću tvoju bebu u blender, slušaćeš je kako vrišti - glasi samo jedan od bolesnih komentara upućenih Amerikanki. 

Inače, ona je dobila podršku niza lovačkih udruženja širom sveta, međutim, ništa nije zaustavilo poruke mržnje koje joj svakodnevno stižu i kojima teško može da stane na put budući da su pošiljaoci nepoznati.      

Kejt je počela da lovi sa svojim očuhom Tomom kada je imala 19 godina. Otkrila je da ju je on naučio da postavlja zamke i kako da i po nekoliko dana prati životinju koja na kraju može da postane njena žrtva. 

- On je odrastao loveći i želeo je da to znanje prenese i meni. Lov nas je zbližio, a i meni je veoma brzo postao strast - naglasila je Kejt i dodala kako voli da zna odakle dolazi njena hrana i da se za nju "pošteno izborila". 

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading