(VIDEO) OVO JE ŽENA KOJA JE GOLIM GRUDIMA PREKINULA SAHRANU PRINCA FILIPA! Tvrdi da za skidanje i urlikanje ima dobar razlog

Autor: Republika

Svet

19.04.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demonstrantkinja koja se u subotu skinula gola i vrišteći prekinula minut ćutanja povodom sahrane supruga kraljice Elizabete II, princa Filipa, identifikovana je kao Marisa Skot (55).

RepublikaFoto: printscreen/MailOnline
Britanske vlasti identifikovale su demonstrantkinju kao Marisu Skot  

Žena koja je u subotu prekinula minut ćutanja povodom sahrane princa Filipa, vojvode od Edinburga i supruge britanske kraljice Elizabete II, tako što se skinula gola do pola i vrišteći trčala ka kapeli svetog Džordža, gde je bilo izloženo telo pokojnika, identifikovana je kao Marisa Skot (55). 

Pomahnitalu demonstrantkinju su pripadnici obezbeđenja savladali u poslednjem trenutku da ne uđe u kapelu, a kako su naveli, reč je o ekološkoj aktivistkinji. 

- Tvrdi da je imala dobar razlog da uradi to što je uradila - da skrene pažnju ljudi na tom šta je učinjeno prirodi - rečeno je britanskim medijima iz policijske stanice, gde je Marisa odvedene nedugo nakon incidenta. 

 

Ona će, kako je objavljeno, biti optužena zbog uznemiravanja, izazivanja uzbune i opasnosti. Otežavajuća okolnost joj je što je incident izazvala na sahrani i time značajno potresla članove porodice pokojnika, i to člana kraljevske porodice. 

- Sačuvajte planetu - navodno je vikala usplahirena žena u trenutku dok je gola trčala pored statue kraljice Viktorije, neposredno kod ulaza u zamak Vindzor, na koju je u jednom momentu naskočila.        

 

 

Marisa će se pojaviti pred sudom 10. juna, a nije jasno da li će sve vreme dotad biti u pritvoru.    

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading