HARI ĆE ISPALITI TRUDNU MEGAN?! Posle sahrane dede trebalo je odmah da ode u Ameriku, ali jedna stvar ga je zadržala

Autor: Republika

Svet

19.04.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski princ Hari, koji je sa suprugom Megan Markl imao dogovor da će se vratiti u SAD čim u subotu bude završena sahrana njegovog dede, princa Filipa, iznenada je promenio odluku i bukirao avionsku kartu za kraj ove nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari se vratio u London samo zbog sahrane dede, princa Filipa 

Britanski princ Hari (36), koji je prošle nedelje doputovao iz Kalifornije u SAD kako bi u subotu prisustvovao sahrani svog dede, princa Filipa i muža kraljice Elizabete II, ipak se neće vratiti u Ameriku po dogovoru sa trudnom suprugom Megan Markl.

Naime, prema navodima britanskog lista Dejli mejl, Hari je nakon što je popravio odnose sa bratom Vilijamom, a kako stvari stoje i sa ostatkom kraljevske porodice, odlučio da ostane još u Londonu iako je trebalo da neposredno nakon sahrane ovog vikenda krene put Sjedinjenih Američkih Država. 

Razlog za promenu dogovora koji je imao sa suprugom navodno je rođendan njegove babe, kraljice Elizabete II, koji je u sredu i koji će ove godine kako zbog smrti princa Filipa, tako i zbog pandemije koronavirusa, biti obeležen samo simbolično. 

- Vojvoda od Saseksa je već bukirao let posle kraljičinog 95. rođendana. To je obelodanjeno nakon što je u subotu razgovarao s bratom Vilijamom dva sata. Posle toga se video i sa ocem, princom Čarlsom - navodi Dejli mejl. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl se nije oglašavala povodom promena koje je Hari preduzeo  

List podseća da će to značiti da princ Hari odlaže viđanje svog sina Arčija starog 23 meseca i supruge Megan koja je trudna sa njihovim drugim detetom. Kako se aludira, to bi moglo da se ne svidi Megan Markl, koja je u SAD sama s detetom, doduše u vili vrednoj 15,2 miliona dolara, smeštenoj u ekskluzivnom kalifornijskom kraju Montesito. 

- Planove je promenio zbog susreta koji je posle sahrane imao sa bratom Vilijamom i ocem Čarlsom. To je očigledno - rekao je za Dejli mejl neimenovani izvor. 

Podsetimo, to je bio prvi Harijev susret sa ocem i bratom nakon što je pre godinu dana sa suprugom Megan napustio Britaniju i otišao u Kaliforniju. Zategnutosti odnosa drastično je doprineo intervju koji je zajedno sa njom dao čuvenoj američkoj novinarki Opri Vinfri, u kom su iznete brojne "prljavštine" iz života ktaljevske porodice. Najmračniji deo intervjua vezan je za optužbe da je porodica rasistička i da je Megan trpela neviđenu torturu jer je iz mešanog braka. 

Osim toga, tokom razgovora s Oprom, Hari je bocnuo i brata Vilijama, naglasivši da se on pomirio sa zatečenim stanjem u porodici i da nema hrabrosti da se bilo kome i bilo čemu suprotstavi. 

- Braća su, kako se čini, malo izgladila odnos, a očekuje se da će se ponovo sresti na leto kada se otkriva nova statua njihovoj preminuloj majci, princezi Dajani - navodi britanski tablod. 

Inače, Megan je sahranu pratila onlajn u Americi, a poslala je rukom ispisanu poruku i venac, koji je naručila u cvećari svog prijatelja, istoj iz koje je stiglo cveće za krštenje malog Arčija.         

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading