(FOTO, VIDEO) OVDE NE ŽELITE DA ZAGLAVITE! Jedan od najozloglašenijih zatvora u Rusiji uteruje strah u kosti: Ovako život u njemu izgleda

Autor:

Svet

19.04.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se ikada zapitali kako izgleda ćelija ruskog zatvora? Da li svaki zatvorenik ima svoju ćeliju ili je deli sa još jednim zatvorenikom? I da li prave razliku Rusi kad su u pitanju žene i muškarci?

RepublikaFoto: LiveLeak/printscreen
Zatvor

U ovom ruskom zatvoru samo jednu ćeliju deli više od 10 zatvorenika. Sami se moraju snalaziti kako će i gde spavati, jer u ćeliji ima samo pet kreveta. Spavaju bez dušeka, bez prekrivača, pod je uništen, a neki nemaju gde da spavaju pa čekaju svoj red. Toalet im je u sklopu ćelije, odvojen samo naređanim ciglama. 

RepublikaFoto: LiveLeak/printscreen
Zatvorenici

Dok je ženski zatvor totalno druga priča. Ćelija izgleda kao soba u jednom studentskom domu. Žene imaju sve što im je potrebno, od kreveta do nargile čak! Uživaju u svojoj ćeliji gde im je sve potaman.

Pa šta možemo na kraju zaključiti? Da ipak žene u Rusiji imaju bolje uslove nego muškarci? Ili nam je to samo tako prikazano?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading