Evo šta je kraljica Elizabeta NOSILA U TAŠNI na sahrani princa Filipa: Ove stvari su joj pružile utehu tokom poslednjeg ispraćaja

Autor:

Svet

18.04.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvoda od Edinburga, princ Filip, sahranjen je u subotu na ceremoniji kojoj je smelo da prisustvuje samo 30 članova porodice i najbližih dugogodišnjih saradnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II

Fotografije udovice, kraljice Elizabete II, koja se u suzama oprostila od supruga s kojim je bila 73 godine, obišle su svet. Sada je otkriveno šta je kraljica imala u tašni dok je sedela u kapeli.

Princ Filip sopstvenu sahranu je isplanirao do najsitnijih detalja, a "Dejli mejl" piše da je kraljica Elizabeta sa sobom ponela dve stvari koje je najviše podsećaju na njega, kako bi joj pružile utehu tokom poslednjeg ispraćaja.

U tašni je kraljica imala zajedničku fotografiju koja je nastala na Malti, gde su ona i Filip živeli tokom prvih godina braka. U pitanju je fotografija veoma malog formata, nastala između 1949. i 1951. godine.

Kraljica je takođe ponela i jednu belu maramicu koja je pripadala njenom suprugu. Princ Filip decenijama je važio za čoveka od stila i maramice za džep sakoa kupovao je u ulici Sejvil rou, u kojoj se nalaze najprestižnijih krojački saloni u Londonu.

Veliku pažnju na sahrani privukli su prinčevi Vilijam i Hari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading