TRAMP PROMENIO LIČNI OPIS! Pogledajte kako sad izgleda bivši predsednik Amerike, PREPOLOVIO SE I PRESTAO DA SE KVARCUJE

Autor: Republika

Svet

17.04.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donedavni predsednik SAD Donald Tramp viđen je na golf turniru na Floridi, gde su svi odmah primetili ogromne promene na njegovom fizičkom izgledu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp dok ke bio na čelu SAD 

Bivši američki predsednik Donald Tramp (74), koji je Belu kuću napustio u januaru ove godine, bukvalno je promenio lični opis otkad više nije na čelu zemlje. 

Naime, kontroverzni republikanac, koji je u vreme mandata svojim fizičkim izgledom privlačio pažnju svetske javnosti, kako zbog viška kilograma, tako i zbog tamnog, pa često i bukvalno narandžastog tena, za koji se tvrdilo da je proizvod kvarcovanja u solarijuma, sada izgleda potpuno drugačije. 

A ono što je najinteresantnije jeste da ni njegova kosa, koja mu je zaštitni znak zbog svoje plave, da se ne kaže žute boje, više nije ista. Tako su se na turniru u golfu, koji se održavao na Floridi, Trampu ispod kačketa nazirali i pramenovi sedih vlasi. 

 

 

Nakon ove objave na Tviteru, mnogi korisnici društvenih mreža prokomentarisali su kako se bivši lider SAD "objektivno stesao", procenjujući da mora da je izgubio oko 10 kilograma. 

- Biće da je prestao da jede u McDonaldsu i da pije koka-kolu - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara na Tviteru, kojim se aludira na ranije navode kako je šef SAD u stvari zavisnik od brze hrane. 

 

 

- A možda čoveku samo prija što više nema toliki teret nad glavom. Realno izgleda zdravije i prirodnije - zaključila je jedna korisnica Tvitera.   

Podsetimo, Tramp je ranije na kritike na račun boje njegove kose govorio kako je ona prirodna i kako jednostavno, uprkos godinama, nije osedeo, a što se tiče tamnog tena, njega je objašnjavao svojim boravcima na sunčanoj Floridi. 

Međutim, sada je primećeno da on u toj zemlji boravi otkad je sišao sa vlasti, a gotovo da nema boju.

 

             

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading