PROCURILA ISTINA O SVAĐI ELIZABETE II S MUŽEM I TO PRED NJEGOVU SMRT: "Ćuti, glupa ženo", "Ja nisam glupa žena, ja sam kraljica"

Autor: Republika

Svet

17.04.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljičin pomoćnik ispričao je medijima pred današnju sahranu da su se Elizabeta II i njen pokojni suprug ponovo zbližili tokom pandemije koronavirusa, ali i da je to dovelo do ozbiljne svađe praćene žestokim uvredama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II i princ Filip bili su u braku 73 godine 

Britanska kraljica Elizabeta II i njen pokojni suprug princ Filip, koji će danas biti sahranjen, živeli su u braku 73 godine, tokom kojih se, ako je verovati svedočenjima iz njihovog okruženja, nisu često svađali, zakačili su se pred samu smrt vojvode od Edinburga i čak i razmenili žestoke uvrede. 

To je medijima otkrio jedan kraljičin pomoćnik, koji je navodno prisustvovao svađi moćnog para i to onda kada su se njih dvoje ponovo zbližili tokom pandemije koronavirusa. Naime, Elizabeta II i vojvoda od Edinburga do pojave KOVIDA-19 nisu živeli zajedno u Vindzoru, budući da se princ nakon povlačenja iz javnog života 2017. povukao na imanje u Balmoranu, gde je kraljica odlazila samo tokom leta. 

- Nisam ga videla šest nedelja - prokomentarisala je kraljica jednom prilikom.

Međutim, tokom pandemije i nakon što su u januaru oboje vakcinisani protiv koronavirusa, njih dvoje su se ponovo značajno zbližili i dane provodili u zamku prelistavajući stare fotografije i pregledajući snimke iz mladosti.

Upravo se svađa i dogodila tokom jednog takvog rituala, kada je, kako tvrdi kraljičin pomoćnik, princ odbio Elizabetin predlog da pogledaju njegove portrete oslikane na ulju. 

- Bilo je tako slatko, ali i neočekivano - ispričao je pomoćnik, a zatim dodao: "Jednom prilikom sam čuo vojvodu koji je rekao: "O, umukni glupa ženo", na sta mu je kraljica odgovorila: "Ja nisam glupa žena, ja sam kraljica".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ovom fotografijom se kraljica danas oprostila od supruga 

I pored toga, nesporno je, kako navode britanski mediji, da su se kraljica i princ veoma voleli, a u prilog tome ide i činjenica da je Elizabeta II sinoć podelila fotografiju sebe i vojvode pre nego što se poslednji put oprosti od supruga. Na fotografiji se vidi iskren osmeh ovog para dok se opuštaju na suncu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading