KRALJICA ODLUČILA ŠTA ĆE PRINČEVI OBUĆI ZA SAHRANU NJENOG MUŽA! Problem napravili Hari i princ Endru koji je orgijao s maloletnicama

Autor: Republika

Svet

15.04.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II morala je da se umeša u problem u vezi sa odelima koje će prinčevi, uključujući Harija i Endrua, nositi na sahrani princa Filipa, iako su, svaki na svoj način, osramotili porodicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i princ Vilijam prvi put zajedno u subotu nakon skandaloznog intervjua Opri Vinfri

Britanska kraljica Elizabeta II presudila je u sporu oko odeće muških članova kraljevske porodice koju će ono nositi u subotu na sahrani njenog pokojnog supruga, vojvode od Edinburga i princa Filipa, koji je preminuo prošlog petka u 99. godini.

Naime, spor je nastao nakon što je saopšteno da princ Hari, koji se prošle godine odrekao svih titula kada je sa suprugom Megan Markl napustio Britaniju i otišao u SAD, neće imati pravo da nosi tradicionalnu vojnu uniformu.

Osim njega, u istom je problemu i kraljičin sin, princ Endru, koji je vodio poprililno raskalašn život. On je čak, podsetimo, dovođen u vezu s američkim pedofilom Džefrijem Epstajnom, na čijim je žurkama navodno orgijao s maloletnicama. Zbog toga se navodilo kako će i njemu biti onemogućeno da ima bilo kakva vojna obeležja kraljevine. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Endru

Zbog pitanja odela na sahrani povela se žustra rasprava u britanskoj javnosti, pa su se u jednom trenutku pojavili navodi kako će se princ Vilijam solidarisati s bratim i kao i on nositi odelo.

To se, međutim, nije dopalo njihovom ocu, princu Čarslu, koji, kako navode ostrvski mediji, ne može da oprosti Hariju što je u intervjuu Opri Vinfri zajedno sa suprugom Megan Markl osramotio porodicu. 

Zbog svega toga je, navodi Dejli mejl, završnu reč odlučila da da ktraljica, pa se prinčevi, po saznanjima tog lista, ipak nositi crna odela.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading