"NEPOSTOJEĆI VIRUS" MU DOŠAO GLAVE! U Norveškoj umro vodeći teoretičar zavere: Tvrdio da korona ne postoji

Autor:

Svet

15.04.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici gradića Gran u ruralnom delu Norveške u panici su otkad je otkriveno da je meštanin koji je iznenada preminuo početkom meseca bolovao od koronavirusa. U pitanju je jedan od poznatih teoretičara zavere u lokalnoj zajednici, a doktori sumnjaju da je on bar dve nedelje bio bolestan bez odlaska kod lekara, zbog čega se strahuje da je zarazio još ljudi.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Hans Garder

Popularni norveški teoretičar zavere Hans Garder (60), koji je negirao da je koronavirus opasan, preminuo je upravo od te bolesti nakon što je u svom mestu održao barem dva skupa na kojima je propagirao svoje sulude teorije.

Garder je preminuo 6. aprila, a prema preliminarnom izveštaju autopsije je utvrđeno da je bio zaražen koronom. Kako prenose lokalni mediji, samo nekoliko dana pre smrti organizovao je ilegalno okupljanje u Granu, oko pedesetak kilometara severno od Osla.

Najmanje 12 ljudi koji su prisustvovali tim događajima su takođe zaraženi, a policija utvrđuje tačan broj učesnika.

- Šta je razlog da se uvode ovakve mere kako bi se sprečila infekcija koja je slična prehladi ili gripu. Da li time žele da zakumfliraju da se korona ne prenosi sa čoveka na čoveka - pisao je Garder na Fejsbuku.

Takođe, pisao je i o iluminatima i da je Džo Bajden pokrao predsedničke izbore u novembru prošle godine. Objavljivao je tekstove na sajtu Nyhetsspeilet, ali i na društvenim mrežama.

Garder, koji se identifikovao kao nezavisni istraživač "skrivenih informacija", govorio je svojim sledbenicima da je "posao lažnih medija da prevare čitaoce da ih lažne političare poslušno prate u blato“.

Sumnja se da je imao simptome korona virusa oko dve nedelje pred smrt, a Dagbladet navodi da ga je porodica hrabrila da ide kod lekara, ali je on to odbijao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading