ŽIVELA KAO BOGATAŠICA: Banka joj greškom uplatila 120 MILIONA dinara na račun, odmah je počela da se BAHATI, ali na JEDNU stvar nije računala!

Autor:

Svet

14.04.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sledećeg dana krenula je da se razbacuje!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Operaterka iz kol centra Kelin Spadoni (33) uhapšena je zbog neovlašćenog podizanja tuđeg novca sa svog računa u Nju Orleansu, prenosi Objektiv.

Amerikanka je dobila poruku na telefonu da joj je na račun leglo neverovatnih 1,2 miliona dolara, što ju je prvo bacilo u trans. Kada se malo sabrala, izašla je sa radnog mesta, otišla do bankomata i vrlo brzo je sav novac preusmerila na svoj drugi račun.

Verujući da se neće otkriti za neverovatnu grešku banke, ona se vratila na radno mesto i nastavila da obavlja svoj posao.

Grešku je načinila kompanija Čarls Švab za finansijske usluge, kada je greškom ukucala pogrešan broj računa. Kelin je narednih dana krenula da živi kao bogatašica. Odmah je kupila novi auto a potom i kuću, sve za manje od deset dana!

- Znala je da će je brzo otkriti, pa je probala da uloži novac u kuću, kola i druge stvari kako se ne bi otkrilo. Prilikom privođenja je rekla kako je bila ubeđena da se novcu nikad neće ući u trag jer ga je munjevito prebacila na drugi račun - rekli su iz policije Nju Orleansa.

Nakon dve nedelje, otkriveno je gde je novac otišao. Banka je pokušala da skine 1,2 miliona dolara sa Kelininog računa, ali njega naravno nije bilo tu. Potom joj je stiglo pismo opomene na kućnu adresu, a kad ni tu nije odreagovala - stigla joj je i policija na vrata.

Kelin je već narednog dana otpuštena s posla i trenutno je u pritvoru odakle može da izađe uz kauciju od 50.000 dolara koje više ni nema jer joj je oko 75 odsto preostalog novca skinuto sa drugog računa i vraćeno kompaniji Čarls Švab.

- Nije smela da koristi tuđi novac. Ona je to znala - rečeno je iz policije Nju Orleansa.

Kompanija Čarls Švab tužiće Kelin Spadoni za neovlašćeno korišćenje njihovog novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

15.04.2021 11:09

Poklonili joj novac. Šta sada traže? Neka uzmu koliko je ostalo i neka ćute.