KATOLIČKI SVEŠTENIK USRED MISE PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN! Italijan se odrekao poziva zbog Laure, a evo šta je rekao o celibatu

Autor: Republika

Svet

14.04.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katolički sveštenik Rikardo Čekobeli (42) rešio je da započne novi život, priznavši da je sa ženom u koju se zaljubio dugo bio samo prijatelj.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen/Fertility
Rikardo Čekobeli promenio je život iz korena

Sada već bivši katolički sveštenik Rikardo Čekobeli (42) odlučio je da napusti svoj poziv i zavet crkvi jer se zaljubio u ženu, a najintereantnija je činjenica da je on vest o ogromnoj promeni u svom životu podelio sa vernicima usred mise u crkvi San Feliče u mestu Masa Martinakod Peruđe. 

- Ne kajem se, moj izbor je prirodan, odluku sam doneo nakon dosta razmišljanja. Nisam mogao da nastavim da živem kriju}ć osećanja. Sada osećam samo slobodu, iskrenost i poštenje - rekao je iskreni Rikardo. 

On je za italijanske medije objasnio da je sa Laurom, zbog koje je ostavio crkveni poziv, najpre bio u prijateljskim odnosima, da se ljubav rodila spontano i da sve dok je bio pop nije prekršio zavet svoga poziva. To podrazumeva i pridržavanje strogom celibatu

Rikardov otac Karlo, na pitanje novinara da li je srećan zbog izbora koji je napravio njegov sin, rekao je kratko da se "odluke dece prihvataju bez pitanja".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading