TUŽILAŠTVO POTVRDILO: Napad u Parizu nije teroristički akt

Autor:

Svet

12.04.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neidentifikovani naoružani napadač ubio je danas muškarca i povredio jednu ženu u Parizu, pre nego što je pobegao motociklom, a prvi rezultati istrage pokazuju da nije reč o terorizmu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Rojters prenosi da su u napadu dve osobe povređene i prebačene u bolnicu "Anri Dinan" ispred koje se dogodio incident, a muškarac je potom od zadobijenih povreda preminuo, dok se žena nalazi u teškom stanju na odeljenu intenzivne nege.

Tužilaštvo u Parizu , koje je pokrenulo istragu ubistva, saopštilo je da je čovek koji je ubijen star 33 godine i da ima policijski dosije,dok je žena takođe stara 33 godine u kritičnom stanju u bolnici i da ne postoji veza između dve žrtve, a da je muškarac bio na meta napadača.


- To nije teroristički napad, to je verovatno bio slučaj namirivanja neraščišćenih računa - rekao je novinarima Fransiz Spine, predsednik 16. pariskog arondismana, navodi agencija.

Jedan očevidac je agenciji Rojters rekao da je muškarac nekoliko puta pogođen u glavu dok je već ležao zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading