NADROGIRANA divljala po putu: UBILA ŽENU I PREGAZILA ŠESTOGODIŠNJE DETE!

Autor: Republika.rs

Svet

11.04.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena sa Floride pregazila je saveznog sudiju iz Njujorka i teško povredila šestogodišnjeg dečaka kada je automobil skrenula na pločnik, rekli su zvaničnici.

RepublikaFoto: youtube/1 12
Foto: Ilustracija

Policija je rekla da je žena rekla da veruje da je ona Hari Poter. Takođe su rekli da su u njenoj torbi pronašli moćnu sintetičku drogu.

Prema sudskim spisima, svedoci su policiji Boka Raton rekli da je Snejp vozila pogrešno prometnim putem pre nego što je krenula na pločnik i udarila Fojerstina. Snejp je dečaka udarila na pešačkom prelazu.

Policija je saopštila da je Snejp pobegla na plažu Delraj, gde se srušila. Jedan policajac sa plaže rekao je da se čini da se ona cela grči.

Policija je rekla da je u kolima hitne pomoći Snejp počela da vrišti i tuče se s medicinarima dok je vikala da je Hari Poter. Medicinari su je umirili. Policija je saopštila da je u njenoj torbici pronašla sintetičku drogu poznatu kao "so za kupanje", koja može izazvati psihotične epizode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading