ZVEZDA AMERIČKOG FUDBALA IZREŠETAO PETORO! Montrum je bio superstar NFL lige, a onda je ubio i DVOJE DECE i pucao sebi u glavu

Autor: Republika

Svet

09.04.2021

11:57

Bivši sportista Filip Adams identifikovan je kao ubica koji je u četvrtak u Južnoj Karolini iz vatrenog oružja usmrtio uglednog doktora, njegovu ženu, dvoje unuka uzrasta pet i devet godina, kao i radnika zaposlenog u kući, a zatim presudio sebi.

Tanjug/AP
Filip Adams je posle krvavog pohoda ubio sebe

Zvezda američkog fudbala Filip Adams (35) identifikovan je kao monstrum koji je u četvrtak u Rok Hilu u Južnoj Karolini vatrenim oružjem izrešetao uglednog doktora Roberta Leslija (70), njegovu suprugu Barbaru (69) i unuke, Adu (9) i Nou (5). Ubica je ranio i Džejmsa Luisa (39) zaposlenog kod Leslijevih, koji je kasnije podlegao povredama u bolnici, a ubrzo presudio i sebi pucnjem u glavu kada je policija okružila njegovu kuću. 

Lokalni list "Herald" preneo je da je Adams živeo u istoj ulici kao Leslijevi, a da je u svom krvavom pohodu ranio šest osoba koje su primljene u bolnicu zbog ozbiljnih prostrelnih rana. 

Zasad se zna da je bio pacijent doktora Leslija, ali ne i šta bi mogao da bude motiv zločina

Inače, Adams je u NFL ligi odigrao 78 utakmica, a igrao je za brojne klubove među kojima su Nju Ingland Patriots, Sijetl Sihouks, Oukland rejders, Njujork džets i druge. Poslednji put je igrao 2015.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading