MONSTRUM IZREŠETAO PETORO LJUDI, MEĐU MRTVIMA I DVOJE DECE! Nova masovna pucnjava u Americi

Autor: Republika

Svet

08.04.2021

14:58

Stravičan zločin dogodio se u Južnoj Karolini kada je zasad neimenovani napadač ubio uglednog doktora, njegovu suprugu, dvoje unuka i radnika u kući, nakon čega je uhapšen.

Tanjug/AP
Policija Južne Karoline na terenu nakon hapšenja monstruma 

Nova masovna pucnjava dogodila se u američkoj državi Južna Karolina kada je zasad neimenovani monstrum iz vatrenog oružja ubio petoro ljudi, među kojima dvoje dece uzrasta pet i devet godina. 

Pucnjava se dogodila u kući uglednog doktora okruga Jork, Roberta Leslija, a prema prvim podacima ubijeni su on, njegova žena Barbara i dvoje unuka. 

- Smrtonosne rane od metka zadobio je i Džejms Luis koji je radio kod Leslijevih - rečeno je iz kancelarije okružnog šerifa i istakuto da je ubica uhapšen.

Njegov identitet, međutim, nije obelodanjen, kao ni motivi za zločin. 

- Samo mogu da kažem da je ubica živeo u istoj ulici kao i doktor - napomenuo je šerifov portparol Trent Faris i istakao kako je čitava lokalna zajednica potresena zbog brutalnog ubistva članova veoma ugledne porodice.

- Poznavao sam doktora Leslija čitav život - dodao je Faris. 

Inače, na sajtu doktora Roberta Leslija među privatnim informacijama stoji da su on i njegova supruga u braku 40 godina, da imaju četvoro dece i devetoro unučića. 

 

         

 

 

Komentari (0)

Loading