(FOTO, VIDEO) DEDA POKUPIO TUĐE DETE IZ VRTIĆA! Vaspitačica ga nije prepoznala ispod maske! NASTALA OPŠTA PANIKA KAD JE MAJKA DOŠLA PO ĆERKU!

Autor: Republika

Svet

04.04.2021

12:07 >> 12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesi Haris Bauton iz Njujorka odlučila je da svim roditeljima uputi upozorenje, nakon što je njena ćerka Lola (3) nestala iz vrtića.

Foto: printskrin/instagram

Naime, Lolu je pokupio nepoznati muškarac koji je nosio zaštitnu masku i tvrdio da je njen deda.

Mama je zastrašujuće iskustvo podelila u video snimku na Instagramu napisavši: "Kad sam danas stigla po Lolu u vrtić, vaspitačica mi je rekla da ju je deda već pokupio. To mi je bilo neobično, jer nisam to tražila od njega", prenosi "San".

Nakon nekoliko dodatnih pitanja, Džesi je saznala da je Lola "oklevala" da krene sa dedom, ali vaspitačica je pretpostavila da je samo razočarana jer mama nije došla po nju.

 

- Imala sam loš osećaj. Stigla sam kući i videla da nema ni Lole ni dede. Počela sam da paničim i pitala se ko mi je uzeo dete - ispričala je majka i dodala kako je to bilo "najdužih i najstrašnijih 15 minuta u njenom životu".

 

Nakon što je uspela malo da se smiri, počela je da zove sve u svojoj porodici da vidi da li je neko pokupio Lolu, a zatim odjurila nazad u vrtić.

- Bila je tamo. Vaspitačica ju je greškom predala dedi koji redovno dolazi po svoju unuku, a zbrku su napravile - maske. Da stvar bude gora ni deda nije primetio da to nije njegova unuka. A najgore od svega je to što vrtić nema uspostavljenu politiku da osigura da se takva greška više ne događa - ispričala je majka.

Iako Džesina priča ima srećan kraj, ona je pozvala druge roditelje da deci skrenu pažnju na opasnost razgovora sa nepoznatim osobama, pogotovo sada kad se nose maske.

- Naučite decu da je u redu tražiti od odraslih da im vide lica, ako nisu sigurna da li je to neko koga poznaju. Naučite ih da razumeju da i odrasli mogu da pogreše i da progovore ako sumnjaju da nešto nije u redu. I na kraju - ovakve stvari se događaju svaki dan i mnogo ljudi nije te sreće da, kao ja, dobiju svoje dete nazad - zaključila je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading