SRBIN PAO U BEČU! Policija ga pratila neko vreme, a onda mu upala u stan i pronašla DROGU!

Autor: Republika

Svet

04.04.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (20) srpskog porekla uhapšen je u Beču nakon što je prodao drogu muškarcu (38) u bečkoj četvrti Otaring Štrase. Prema pisanju bečkih medija naš državljanin je neko vreme praćen zbog sumnje da prodaje narkotike.

Foto: Ilustracija

Čekali su do trenutka kada su ga videli da je muškarcu prodao drogu. Nakon toga austrijska policija je uhapsila Srbina ali i muškarca koji je od njega kupio drogu.

- Prilikom pretresa kupca pronađeno je oko pet grama heroina. Zatim je prodavac otišao u zgradu u blizini mesta prodaje, lisice na ruke su mu stavljene kada je izlazio iz nje. Kod njega je pronađeno, u tom trenutku oko 73 grama heroina ali i 655 evra. Daljom istragom utvrđeno je da je prodavac imao još pet mušterija - objasnio je izvor bečkih medija.

Prema njegovim rečima policija je zatim otišla na adresu na kojoj stanuje uhapšeni diler iz Srbije.

- Tokom pretresa njegove kuće zaplenjeno je 840 grama opojnih droga i 2.510 evra u gotovini. Srbin je zatim uhapšen i nalazi se u pritvoru dok su kupci pušteni na slobodu - obajšnjeno je novinarima vienna online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading