(VIDEO) REPORTERKU USRED PROGRAMA NAPAO PAS! Njen postupak šokirao je sve, a tek urnebesna reakcija voditeljke u studiju

Autor: Republika

Svet

03.04.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Nadežda Serežkina, koja se u program uživo iz srca Moskve uključila kako bi saopštila vremensku prognozu, preko noći je postala prava zvezda zbog urnebesne epizode sa jednim nestašnim labradorom.

RepublikaFoto: prinstcreen/Mir24
Tekst potpisa

Reporterka vremenske prognoze Nadežda Serežkina, sa ruske televizije Mir24, preko noći je postala prava zvezda nakon što ju je usred javljanja uživo iz srca Moskve napao pas rase labrador, ali ne da bi je povredio, već da bi iz njenih ruku oteo mikrofon, verovatno misleći da ona drži štap za igranje.

Urnebesni snimak na kom se najpre vidi kako devojka saopštava da je u Rusku Federaciju konačno stiglo proleće, budući da su temperature dostigle osam stepeni Celzjusovih, nakon čega joj u kadar iznenada upada pas i skače ka glavi, postao je ubrzo jedan od najvirajnijih video-zapisa. 

Međutim, ono što je ljude posebno iznenadilo jeste reakcije novinarke koja se nimalo nije zbunila postupkom psa, već je potrčala za njim vičući: "Vrati mi to", ostavivši za sobom i kamermana i svu ostalu opremu, ne mareći ni zbog toga što je njen prilog išao uživo u emisiji.  

 

 

U tom momentu na televizijskim ekranima ponovo se pojavila voditeljka programa iz studija, čija je reakcija tek izazvala oduševljenje ljudi širom sveta. Njen pogled najiskrenijeg čuđenja zbog događaja kom je svedočila bio je toliko urnebesan, da je veoma brzo postala i lik za gif. 

- Izgleda da smo izgubili prijem - rekla je kratko Elina Daškueva, a zatim nastavila na naredni prilog.  

Nakon toga je ipak javila i da je Nadežda dobro, a zatim se na ekranima pojavila fotografija novinarke kako pozira sa nevaljalim labradorom. 

- Izgleda da je u ovoj priči stradao samo mikrofon - našalila se na kraju Elina. 

 

 

                

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading