Svet u šoku! OTKRIVENO KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RASIZAM!

Autor: Republika

Svet

03.04.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužbe za rasizam u kraljevskoj porodici, koje su u eksplozivnom intervjuu izneli princ Hari i Megan Markl podigle su prašinu u celom svetu.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS
Megan i Hari

Kontroverzna britanska autorka Lejdi Kolin Kembel tvrdi da je u pitanju princeza En, kraljičina ćerka, ali inzistira da je Enin komentar pogrešno shvaćen i da se u stvari odnosio na brigu kako će se Megan uklopiti u kraljevsku porodicu.

- Hari je zbog pominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. En je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu pa je rekla da to neće izazvati probleme samo porodici, već i deci koja će nastati iz te veze. Hari je to odmah požurio da prenese Megan, koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema - tvrdi Kempbelova.

Kraljevska porodica, kao ni Megan i Hari, zasad nisu komentarisali ove tvrdnje.

Podsećamo, Megan je u intervjuu rekla da Arčiju nisu hteli da daju titulu princa zbog zabrinutosti oko njegove boje kože.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

03.04.2021 21:01

Bas bezveze, napatise se zivih muka. M ogo sam se nasekirao, pogotovo me dusa boli za malog Arcija