NAPADAČ IZ VAŠINGTONA BIO ISLAMISTA? Poznat identitet ubijenog muškarca, imao samo 25 godina!

Autor:

Svet

02.04.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u Vašingtonu postao je udarna vest širom sveta, a sada se u medijima pojavila i informacija o identitetu napadača.

Foto: Tanjug/AP
Incident kod Kapitola

Naime, tokom dana muškarac je probio barikadu kod Kapitol Hila automobilom i povredio dva policajca, od kojih je jedan preminuo.

I sam napadač je izgubio život nakon što je upucan.

Sada je poznat i identitet napadača, a radi se o čoveku po imenu Noa Grin. On je imao 25 godina i rodom je iz Indijane, prenose strani mediji.

 

 

U medijima se pojavila i informacija da je dvadesetpetogodišnjem Grinu obrisan nalog sa Fejsbuka, kao i da je bio pratilac Islamističkog pokreta.

 

 

Podsećamo, Noa se večeras automobilom zaleteo u barikade u blizini Kapitola u Vašingtonu. On je preminuo usled povreda, kada su ga policajci upucali, pošto je prethodno povredio dvojicu pripadnika zakona, ali je jedan od policajaca podlegao povredama, javio je AP.

U prvobitnom izveštaju, jedan od zvaničnika Kongresa i izvor iz policije Kapitola su rekli za Si-En-En da se vozač zaleteo u barikade u blizini Kapitola, a iz automobila je izašao sa nožem. Policija je reagovala i pucala u vozača, koji je potom uhapšen i prevezen u bolnicu, kao i teško povređeni policajac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading