(VIDEO) OPŠTI HAOS NA KAPITOLU: Povređena dva policajca, napadač UBIJEN!

Autor:

Svet

02.04.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Kapitolu je došlo do incidenta u kojem su povređena dva policajca, a napadač je preminuo nakon što je upucan.

Foto: twitter.com/BNO News

Automobil je pokušao da probije sigurnosnu barikadu ispred Kapitola u Vašingtonu, povredivši dva policajca, dok je napadač upucan.

Dva policajca su prevezena u bolnicu, kao i napadač koji je upucan i uhapšen, objavio je AP, pozivajući se na izvore iz bezbednosnih službi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nacionalna garda na Kapitolu u Vašingtonu

Kompleks kongresnog zdanja na Kapitolu zatvoren je posle incidenta, a zaposlenima je rečeno da ne ulaze ili ne izlaze iz zgrade, navodi agencija.

 

​Na Kapitolu je veliki broj policajaca, a prostor je nadletao i helikopter.

Prema navodima američkih medija, automobil je pokušao da probije barikadu na kojoj policija identifikuje prolaznike i pregleda vozila.

 

 

​I policija Kapitola potvrdila je incident, navodeći da je osumnjičeni pokušao da probije blokadu, da su povređena dva policajca i napadač.

Pojedini američki mediji tvrde da je napadač, pošto se zakucao automobilom u barikadu, izašao iz kola noseći nož, kada su ga policajci upucali, prenosi Sputnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading