RAZNELA SE BOMBOM S BEBOM U NARUČJU! Majka ubila sebe i dete da ne bi pala u ruke policije

Autor: Republika

Svet

02.04.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je, držeći u rukama svoju bebu staru tek nekoliko meseci, aktivirala pojas sa eksplozivom u planinskom području Tunisa nakon što su antiterorističke jedinice ubile njenog muža ekstremistu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Stravična eksplozija dogodila se u planinskoj zoni Tunisa u provinciji Kaserin kada je žena bombaš-samoubica aktivirala eksplozivnu napravu i to dok je u naručju držala svoju bebu staru svega nekoliko meseci.

Majka monstrum je ubila i sebe i dete, a samo srećom nije bilo više žrtava. Preživela je i njena starija ćerka. Prema saopštenju policije, ona je to učinila da ne bi pala u ruke antiterorističke jedinice koja je bila u raciji u području gde se ona krila. 

- Još dvojica islamskih ekstremista ubijeni su u bezbednosnim operacijama - navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Tunisa i otkriveno da je policija mesecima pratila grupu terorista iz Kaserina. 

- Nakon što je policija ubila jednog ekstremistu njegova žena je aktivirala prsluk sa eksplozivom usmrtivši i sebe i bebu - istaknuto je još u saopštenju.  

U drugoj operaciji, na području planine Mgila, snage bezbednosti ubile su osumnjičenog vođu tunišanske grupe Jund Al Kalafah. Ta grupa je obećala odanost Islamskoj državi (ISIS) i veruje se da stoji iza nekoliko napada u Tunisu u poslednjih nekoliko godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading