Opra zaradila silne pare od intervjua sa Megan i Harijem: Zanemećete od cifre! PLJUŠTE MILIONI KAO KIŠA!

Autor:

Svet

31.03.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija voditeljka na svetu Opra Vinfri zaradila je ni manje ni više - sedam miliona dolara od jednog jedinog intervjua.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Intervju sa Oprom Vinfri

Ekskluzivni intervju sa britanskim princem Harijem i njegovom suprugom Megan Markl je vodila slavna Opra Vinfri. No, iza celog intervjua stoji i njena produkcijska kuća "Harpo productions", a prava na emitovanje intervjua prodala je stanici CBS za sedam miliona dolara.

U dvosatnom intervjuju, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice.

Ceo intervju pratilo je uživo, prema procenama kompanije Nilsen, 17 miliona gledalaca. Iako je intervju emitovan u udarnom terminu, ovaj broj gledalaca smatra se izuzetno velikim (izuzimajući prenose sportskih događaja).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

U intervjuu je Megan rekla da je razmišljala o samoubistvu, dok je Hari ispričao da su se on i njegova porodica osećali "zarobljeno" dok su vodili kraljevski život.

Opra Vinfri otkrila je nakon intervjua da razgovore o Arčijevoj boji kože nisu vodili kraljica Elizabeta Druga i njen suprug, princ Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading