SUPRUŽNICI PREMINULI U ZAGRLJAJU: Muž i žena umrli od korone u razmaku od 15 minuta, bili u braku 66 godina!

Autor:

Svet

31.03.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž i žena sa Floride, koji su u braku proveli 66 godina, umrli su od koronavirusa u razmaku od samo 15 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ester i Bil

Bil (88) i Ester Ilinski (92) preminuli su ujutro 1. marta ležeći jedno pored drugog u staračkom domu u Palm Biču. Par, koji bi uskoro slavio 67. godišnjicu braka, razboleo se u februaru od koronavirusa, preneo je "Dejli mejl". Bil i Ester su isprva hospitalizovani, ali se njihovo stanje pogoršalo i prebačeni su u starački dom krajem istog meseca kako bi poslednje dane proveli zajedno.

Njihova jedina ćerka Sara Milevski rekla je da su Bil i Ester bili oprezni kad je virus krenuo da se širi prošle godine i da su naručivali namirnice u kuću. Majka je ostajala u kući, ali je njenom ocu to bilo teško i povremeno je izlazio napolje.

– Nije mogao to da podnese. Morao je da bude blizu ljudi – rekla je Sara.

Ona je ispričala da su njeni roditelji ispoljili simptome Kovida nekoliko dana nakon što ih je posetila sa mužem na Dan zaljubljenih, ujedno i Esterin rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil i Ester Ilinski

Žaklin Lopes Devin, službenica staračkog doma "Trastbridž" u koji su Bil i Ester bili smešteni, rekla je da su ih stavili u istu sobu bez imalo oklevanja. Ona je takođe navela da za 15 godina rada još nijedan par nije došao zajedno.

Sara je dodala da su njeni roditelji ležali zajedno kad su umrli, a da je majka bila okrenuta licem ka njenom ocu. Zbog zaštitnih mera ona je ranije mogla da ih vidi samo preko prozora, a razgovarala je sa njima uz pomoć mikrofona, preneo je Blic.

– Bilo je užasno – rekla je.

Ester je umrla u 10.15 časova ujutru 1. marta, a Bil 15 minuta kasnije.

– Uvek su bili zajedno. Nedostajaće mi – rekla je Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading