(FOTO, VIDEO) TRI NEDELJE GOLA BILA ZAROBLJENA U KANALIZACIJI! Lindzi je preživela zahvaljujući pivu, a u cevi je završila na neverovatan način

Autor: Republika

Svet

27.03.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lindzi Kenedi sa Floride izvučena je iz šahte nakon što su prolaznici čuli njeno zapomaganje, a kako sama tvrdi, u kanalizaciji je završila nakon što je plivala u kanalu i zavukla se u cev da bi videla gde ona vodi.

RepublikaFoto: printscreen/facebook/DelrayBeachFireRescue
Vatrogasci su spasli Lindzi Kenedi nakon što su prolaznici čuli njene vapaje 

Amerikanka Lindzi Kenedi (43) sa Floride bila je gola zarobljena čak tri nedelje u kanalizacionim cevima grada Delrej bič nakon što je otišla da pliva u kanalu u blizini kuće svog partnera, a tvrdi da je pravi pakao preživela zahvaljujući konzervi piva koju je pronašla u odvodu za otpadne vode

Kenedijeva je spasena nakon što su prolaznici čuli njeno zapomaganje ispod jednog šahta, a zatim u pomoć pozvali vatrogasce. 

 

 

- Ovde je neko zaglavljen u kanalizaciji. U kanalizaciji je zarobljena gospođa. Ne može da izađe i gola je, viče u pomoć - moglo se čuti na snimku koji je zabeležen kada je jedna starija žena pozvala spasilački vatrogasni centar. 

RepublikaFoto: printscreen/facebook/Lyndsey Kennedy
Lidzi Kenedei sa partnerom  

Prema saopštenju policije, nestanak Kenedijeve prijavljen je 3. marta, a nakon što je pronađena ove nedelje, tvrdila je da je u kanalizaciji provela tri nedelje. Kako je ispričala, ona je na dan nestanka otišla da pliva u kanalu, a zatim je videla ogromnu cev, pa je bila znatiželjna gde ona vodi zbog čega je ušla u nju. 

- Ta cev vodila je u drugu, pa u drugu... Vuklo me je da vidim gde idu. A onda sam shvatila da sam se izgubila - rekla je Lindzijeva koja ima istoriju psiholoških problema, ali problema sa zloupotrebom droga.     

Zbog te činjenice policija još istražuje verodostojnost priče, budući da otvor u kom se nalazila ne pripada gradskoj kanalizacionoj mreži, pa nije jasno kako je iz kanala mogla da dospe na to mesto. 

Ono što je, međutim, tačno jeste da je Lindzi bila u veoma teškom stanju kada je nađena, da je bila gola i izuzetno prljava. 

RepublikaFoto: printscreen/facebook/DelrayBeachFireRescue
Lindzi je bila u veoma teškom stanju kada je nađena 

- Rekla je da je živa zahvaljujući limenci piva od đumbira koju je pronašla u kanalizaciji, a koju je pijuckala kontrolisano - istakao je jedan vatrogasac koji je učestvovao u spasavanju. 

Lindzi je prevezena u bolnicu, a lekari su procenili da je ona u kanalizaciji bila najviše tri dana. Na njoj su uočili samo površinske povrede poput manjih modrica i ogrebotina, ali su potvrdili da je dehidrirala i da verovatno danima nije jela. 

- Dešavalo se u prošlosti da donosi veoma neobične odluke kada je bila drogirana - glasi izjava Lindzine majke koju su preneli američki mediji, na šta je portparol policije Ted Vajt priznao da nadležni organi ne smatraju da je počinjen bilo kakav zločin, "ali da slučaj Kenedijeve izaziva mnogo pažnje". 

- Najveća je misterija da li je njena priča istinita i da li je stvarno gacala po kanalizaciji tri nedelje - dodao je Vajt. 

Iz spasilačke službe su pak naveli da je slučaj veoma potresan i da su se ljudi zaposleni kod njih prvi put susreli sa tako nečim. 

RepublikaFoto: printscreen/facebook/DelrayBeachFireRescue
Šahta iz koje je izvučena žena 

- Spasavamo pačiće, mačiće i štence, ali ovo je prvi put da bilo ko od nas može da seti da smo spasavali neku osobu. Uznemirujuće je pomisliti da je iko mogao biti tamo dole. Prljavo je, opasno, ima zmija, pacova, smeća, prljavštine, lišća i svega što s ulice završi u kanalizaciji. Takođe, užasno smrdi - rekla je Deni Maršal, portparolka vatrogasne službe za spasavanje.  

Inače, Lindzin partner je njen nestanak prijavio nakon što se 3. marta vratio s posla i nije je zatekao kod kuće. Kako je ispričao policiji, tog jutra ju je ostavio da spava u 6.30, a bilo mu je sumnjivo što ona sa sobom nije ponela torbu i novčanik. 

 

  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading