KORONA VENČANJE U BOLNICI! Prizor koji tera suze na oči: TEŠKO OBOLELI MLADOŽENJA OŽENIO SVOJU DEVOJKU DOK SE BORIO ZA DAH!

Autor: Republika

Svet

25.03.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava jedne bolnice u Poljskoj, zaduženoj za hospitalizaciju teških plućnih bolesnika, uključujući i onih koji boluju od koronavirusa, ostali su u čudu kada je u njihovu kancelariju stigao zahtev za organizaciju venčanja na jednom od odeljenja.

RepublikaFoto: Printskrin/fejsbuk
Venčanje u bolnici

Mladoženja je bio čovek teško bolestan od koronavirusa i u tom trenutku jedini pacijent. Bolničari su bili svedoci, a jedna od njih pobrinula se da se ceremonija fotografiše, prisutan je bio i sveštenik odeven u zaštitni kombinezon.


Zbog teškog stanja mog supruga, zaista smo želeli da se to dogodi što pre – napisala je nevesta u zahvalnom pismu. Portparolka pomeranskih bolnica naglasila je da tokom pandemije posete su vrlo retke.

– Zbog jedinstvenosti situacije, odlučili smo da napravimo izuzetak – kaže Małgorzata Pisarevicz i dodaje da je venčanje moralo da se održi u skladu sa svim sigurnosnim procedurama.

Priča o venčanju tokom pandemije izašla je na videlo povodom zahvalnica koje je nevesta uputila rukovodstvu bolnice. Njen sadržaj objavljen je na profilu pomeranskih bolnica.

Zbog teškog stanja mog supruga, zaista smo želeli da se to dogodi što pre. Utoliko više hvala što se to dogodilo u vrlo kratkom vremenu. Inače, želeli bismo da se zahvalimo svom osoblju na pomoći , bez ovih ljudi ne bi bilo moguće. S jedne strane, tako važan trenutak, vrlo radostan, a s druge strane, neprijatan, da se u takvim okolnostima, zahvaljujući dobroti svih vas , moglo dogoditi – čitamo u pismu upućenom bolničkim vlastima uz konstataciju: “Bilo je veoma dirljivo”.

Zdravstveno stanje mladoženje i dalje se opisuje kao ozbiljno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading