Britanci očarani Putinovim odmorom u tajgi: TREBALO JE DA POZOVE I BAJDENA! Prozivke na račun američkog predsednika samo PLJUŠTE

Autor:

Svet

23.03.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čitaoci britanskog lista Daily mail aktivno su komentarisali odmor predsednika Rusije Vladimira Putina u Sibiru.

Foto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Putin je proveo odmor u Tuvi sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom. Vozili su se terencem i šetali po tajgi. Ministar odbrane je predsedniku pokazao svoju radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.

Mnogi čitaoci su pozitivno ocenili odluku Putina da vikend provede na svežem vazduhu.

Neko bi ovo nazvao pokušajem stvaranja slike zdravog i snažnog vođe koji provodi vreme na svežem vazduhu, ali mislim da je on zapravo takav lider“, uveren je „PaperCutSurvivor“.

Putin mi se ne sviđa, ali ga poštujem. Neverovatno je hrabar. Americi sada nedostaje smelost. Tužna neka vremena.“, priznao je „Nothankuu“.

Neki čitaoci su komentarisali oštre izjave predsednika SAD-a Džoa Bajdena na račun ruskog lidera, posle čega je Putin predložio američkom kolegi javnu diskusiju, ali je Bajden izbegao odgovor.

Trebalo je da pozovu Bajdena“, našalio se „Swiss fondue“.

Još malo i tamo će se pojaviti Džo u invalidskom skuteru, koji će ih uplašiti“, šalio se „Betascience“.

Neki čitaoci su se setili, da se u prošli petak Bajden nekoliko puta spotakao dok se peo u predsednički avion. Snimke se preneli svi svetski mediji.

Foto: printscreen/youtube.com
Bajdenov pad

Dok Putin odmara, takozvani 'lider slobodnog sveta' ne može da se popne u stepenice i nekoliko puta se spotiče“, obratio je pažnju „SilverIce“.

Za to vreme Bajden sa zaštitnom maskom održava sastanke preko 'Zuma' iz podruma Bele kuće, zatim pije toplo mleko i odlazi na spavanje u osam sati, naveo je „Olderandslower“.

Pored toga, Bajden se sa obe ruke drži za rukohvat života“, metaforički je konstatovao „dai2000“.

Komentari (0)

Loading