Veliko "NJET" za PUTINA!

Autor: Republika

Svet

23.03.2021

07:53

Američka strana nije podržala predlog predsednika Rusije Vladimira Putina o održavanju javne diskusije sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom kako bi se razmotrili bilateralni problemi, saopštili su u Ministarstvu inostranih poslova Rusije.

Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Na žalost, konstatujemo da američka strana nije podržala predlog predsednika Rusije Vladimira Putina o održavanju razgovora sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom 19. ili 22. marta u formi video konferencije u otvorenom režimu radi diskusije o nagomilanim bilateralnim problemima, kao i strateškoj stabilnosti - navodi se u spoljnopolitičkom resoru.

MIP Rusije je naglasio da je propuštena još jedna šansa za pronalaženje izlaza iz ćorsokaka u kojem su se našli rusko-američki odnosi krivicom SAD.

Podsetimo, američki predsednik Džozef Bajden je na skandalozno pitanje novinara da li smatra ruskog predsednika ubicom, odgovorio potvrdno. Takođe je rekao i da će Vladimir Putin platiti cenu za to što se, kako tvrdi Vašington, Rusija mešala u američke predsedničke izbore prošle godine.

Komentari (0)

Loading