ISTINA O NLO BIĆE KONAČNO OTKRIVENA! Bivši šef obaveštajne službe SAD opisao susrete sa misterioznim letelicama

Autor: Republika

Svet

22.03.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rok od 180 dana dat u decembru, kada je tadašnji američki predsednik Donald Tramp potpisao ukaz, ističe uskoro

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Obaveštajne službe i Pentagon otkrivaju istinu o NLO

Izveštaj Pentagona i obaveštajnih službi o neidentifikovanim letećim objektima sadrži i detalje o letelicama koje se kreću takvom brzinom da probijaju zvučni zid, ali bez ikakvog zvuka, ili se kreću na načini koji ne može da objasni ili izvede nijedna poznata tehnologija, rekao je Džon Retklif, bivši šef američkih obaveštajnih službi.

Izveštaj vladinih službi, među kojima su i obaveštajne službe i Pentagon, o NLO treba da bude obelodanjen do 1. juna, kada ističe rok od 180 dana koji je dat u decembru kada je tadašnji američki predsednik Donald Tramp potpisao ukaz.

Džon Retklif, bivši direktor Nacionalne obaveštajne službe, u intervjuu Foks njuzu rekao je da će u tom izveštaju biti veliki broj događaja "koje je teško objasniti", prenose američki mediji.

​- Ima mnogo više takvih slučajeva nego što se zna u javnosti, a sa nekih je već skinuta oznaka tajnosti - rekao je on.

 

 

Objasnio je da se radi o NLO koje su videli vojni i mornarički piloti, ali su snimljeni i satelitima.

- Radi se o slučajevima kada su se letelice kretale tako da se ne mogu objasniti nijednom poznatom tehnologijom, ili su probijale zvučni zid bez karakteristične eksplozije - rekao je Retklif.

On je dodao da se radi o slučajevima koji su prijavljeni širom sveta i da nisu u pitanju samo svedočenja pilota, satelitski snimci ili obaveštajni podaci.

- Postoji više vrsta senzora koji mogu da zabeleže takve stvari. Neki od tih fenomena su neobjašnjivi i ima ih više nego što je poznato javnosti - rekao je Retklif.

Bivši glavni američki obaveštajac naveo je da je administracija Donalda Trampa, u kojoj je službovao, htela da objavi te podatke pre nego što je došlo do smene vlasti u januaru, ali da to nisu mogli da urade jer nije bilo dovoljno vremena da se sa svih dokumenata skine oznaka tajnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading