(VIDEO) ISPLIVAO DOKAZ DA JE MEGAN LAGALA U INTERVJUU: Dokument koji otkriva pravu istinu o venčanju!

Autor:

Svet

22.03.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl (39) šokirala je mnoge u velikom intervjuu s Oprom Vinfri kada je rekla da se ona za princa Harija udala tri dana pre venčanja i službene ceremonije koju je pratio ceo svet, ali sada je u javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da to nije istina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan i Hari

Reč je o njihovom venčanom listu, koji je britanski "The Mirror" dobio iz matične kancelarije.

On potvrđuje da su se formalnosti održale 19. maja 2018. godine u dvorcu Vindzor. Službenik koji je sastavio dozvolu za venčanje Megan i Harija kaže da je vojvotkinja očito malo zbunjena oko braka jer je izjavila da su sklopili brak u njihovom dvorištu tri dana pre spomenutog datuma.

- Žao mi je, ali Megan je očito zbunjena i pogrešno informisana. Nisu se venčali tri dana ranije pred nadbiskupom od Kenterberija. Posebna dozvola koju sam pomogao da se sastavi omogućila im je venčanje u kapeli Svetog Džordža u Vindzoru, koje se dogodilo 19. maja 2018. godine, koje je video ceo svet i koje je bilo službeno venčanje, koje je priznala engleska Crkva i zakon - rekao je službenik.

- Ja pretpostavljam da su ranije možda razmenili neke jednostavne zavete koje su sami napisali i rekli to pred nadbiskupom, ali bila je to verovatno obična proba - izjavio je bivši službenik kancelarije Stiven Borton za "The Sun".

Megan je zapanjila gledaoce kada je pred Oprom otkrila navodnu istinu o njihovom venčanju.

- Znate, mi smo se zapravo venčali tri dana pre našeg venčanja. To niko ne zna. Zavete koji stoje uokvireni u našoj sobi razmenili smo samo nas dvoje pred nadbiskupom od Kenterberija u našem dvorištu - izjavila je Megan u velikom intervjuu.

- Bilo je samo nas troje - dodao je Hari i potvrdio Meganinu izjavu da su zamolili nadbiskupa da ih venča nasamo u njihovom domu, ali Borton je sada medijima potvrdio kako to zapravo nije moguće i objasnio zašto.

- Nisu mogli da se venčaju u Notingemu jer to mesto nije ovlašćeno za venčanja i nije bilo dovoljno prisutnih svedoka. Nije moguće da na venčanju bude samo troje ljudi, to nije valjana ceremonija - rekao je on.

Mislim da je vojvotkinja zbunjena i da nekakva potvrda u obliku zaveta koja stoji na zidu nije službena potvrda o venčanju. Venčanje je održano u kapeli pod uslovima predviđenim Zakonom o kraljevskim brakovima iz 1772. godine. Da bi mogli da se venčaju, bila je sastavljena i posebna dozvola Kraljice kojom je ona sve odobrila, pa i mesto održavanja venčanja - izjavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading