MEGAN ZABRANILI DA SA MAJKOM UĐE U VINDZOR?! Nove rasističke optužbe na račun kraljevske porodice

Autor:

Svet

17.03.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvotkinja Megan Markl (39) i njena majka Dorija Ragland (64) nisu smele da uđu u Vindzor kako bi se počastile kafom, piše OK! magazin. Izvori bliski porodici kažu da je Dorija tada rekla ćerki: "Zaglavila si ovde".

RepublikaFoto: printscreen/CBSnews
Megan Markl

Meganin PR nije hteo da komentariše navodnu situaciju, a nije se oglašavao ni kraljičina služba sa odnosu sa javnošću.

Vojvotkinja od Saseksa, koja je uputila službenu žalbu britanskoj vladinoj kancelariji za komunikacije zbog optužbi voditelja Pirs Morgan (55), govorila je u nedavnom intervjuu kod Opre Vinfri (67) kako se osećala usamljeno dok je bila u kraljevskoj porodici sa princem Harijem (36).

Megan je takođe priznala da je imala suicidalne misli dok je bila u Velikoj Britaniji jer je mislila da bi njena smrt sve rešila. Bivša zvezda serije "Suits" tvrdi da bi od doktora dobila potrebnu pomoć zbog lošeg psihičkog stanja, ali joj to navodno nije bilo odobreno.

Megan tvrdi da je pitala jednog od najstarijih članova kraljevske porodice da li može da dobije pomoć, ali joj je rečeno da to ne bi bilo dobro za ugled. Dok se gušila u suzama, Megan je rekla Opri: "Jednostavno nisam videla rešenje. Nisam želela više biti živa".

Vojvotkinja je takođe priznala da je dolazak na premijeru svetske atrakcije "Cirque du Soleil" u Royal Albert Hallu u januaru 2019. provela plačući. Kaže da je vreme dok su svetla bila ugašena provela u suzama pre nego što se pribrala i nasmešila kad su se svetla upalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading