(FOTO) PRINC FILIP (99) IZAŠAO IZ BOLNICE POSLE 28 DANA

Autor:

Svet

17.03.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Filip (99), suprug britanske kraljice Elizabete II, u utorak u jutarnjim satima napustio je privatnu bolnicu kralja Edvarda VII u centralnom Londonu na zadnjem sedištu crnog BMW-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Vojvoda od Edinburga, koji će u junu napuniti 100 godina, u bolnici je proveo 28 dana i to mu je bio najduži boravak u bolnici do sada, javlja Mirror.

Sredinom februar princ Filip hospitalizovan je iz mere predostrožnosti jer se nije osećao dobro. Analize su pokazale da je princ imao infekciju i problema sa srcem, ali Bakingemska palata nije tada otkrivala o čemu je reč.

Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburga primljen je u utorak uveče u bolnicu. Bila je to mera opreza koju je vojvodi savetovao njegov doktor jer se njegovo visočanstvo nije osećalo dobro – saopštila je palata tog dana.

Foto: youtube.com/ABC News
BMW u kojem je princ Filip napustio bolnicu

Nekoliko dana kasnije premešten je u drugu bolnicu u središtu Londona, a palata je rekla da će mu uraditi analize srca i nastaviti da leče infekciju.

– Vojvoda od Edinburga uspešno je podvrgnut zahvatu zbog već postojećeg stanja srca u bolnici Sv. Bartolomeja –  saopštila je kraljevska palata i dodala da će princ "ostati u bolnici na lečenju, odmaranju i oporavku nekoliko dana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading