UBIJENO 8 OSOBA U ATLANTI! Mladić krenuo u krvavi pir po salonima za masažu (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

17.03.2021

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje osam osoba je ubijeno, a jedna je ranjena u utorak u tri pucnjave u američkoj državi Džordžija, saopštile su vlasti

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Krvavi pir u salonu za masažu

Do dve pucnjave je došlo u dva salona za masažu u gradu Atlanti, a jedna se dogodila u predgrađu tog grada, prenose američki mediji.

Osumnjičeni je uhapšen. Zove se Robert Aaron Long i ima 21 godinu.

Prva pucnjava, u kojoj su četiri osobe ubijene i dve ranjene, dogodila se juče poslepodne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Džordžija, prenosi CNN.

Nedugo zatim u još dve pucnjave u Atlanti takođe su ubijene četiri osobe u dva salona za masažu. Žrtve te dve pucnjave su žene, navodno azijskog porekla.

Foto: Policija
Osumnjičeni Robert Aaron Long (21).

Osumnjičeni je ubio svih osmoro ljudi?

Policija okruga Cherokee je preko Facebooka objavila snimak osumnjičenog Longa u crnom automobilu. Uhapšen je sinoć oko 240 kilometara južno od Atlante.

- Velika je verovatnoća da je isti napadač učestvovao u sva tri napada na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmoro - rekao je za AFP glasnogovornik policije iz Atlante.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading