OGLASIO SE KONČANO I PRINC VILIJAM! Najavio razgovor sa bratom, a onda i odgovorio na optužbe da je kraljevska porodica rasistička!

Autor: Republika

Svet

11.03.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam prvi je član kraljevske porodice koji je lično reagovao na optužbe iz eksplozivnog intervjua koji su Harij i Megan dali Opri Vinfri.

RepublikaFoto: instagram.com/officialprincewilliam

On je danas izjavio da britanska kraljevska porodica "nije rasistička".

Bakingemska palata u utorak je objavila saoštenje navodeći da su optužbe koje je par izneo "zabrinjavajuće" i da će se o tome dalje razgovarati u privatnosti kraljevske porodice.

Hari i Megan su u intervjuu pričali o nizu tema, ali ono što je najviše potreslo bile su optužbe za rasizam. Par je takođe govorio o Harijevom bratu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt.

Hari je ispričao Opri da su on i Vilijam "dali jedno drugom prostora", ističući da voli svog brata. Megan je rekla kako je Kejt rasplakala nju na probi deveruša za njeno venčanje – a ne obratno.

Danas je princ Vilijam javno "uzvratio udarac".

- Mi zaista nismo rasistička porodica - rekao je Vilijam.

On je takođe otkrio da nije još razgovarao sa svojim bratom, ali da će to uraditi - preneo je "Dejli mejl".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading