(VIDEO) PREMIJER POBESNEO NA NOVINARE I POPRSKAO IH SPREJEM! Oni se razbežali vrišteći i trljajući oči u strahu da je suzavac

Autor: Republika

Svet

10.03.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajlandski premijer Prajut Čan-oče, poznat po mnogbrojnim skandalima, napao je novinare kada su mu postavili pitanje koje mu se nije dopalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Premijer Tajlanda Prajut Čan-oče u akciji 

Prajut Čan-oče, tajlandski premijer sklon raznnoraznim "egzibicijama", načisto je poludeo tokom konferencije za medije koja je prenošena uživo kada je, nezadovoljan pitanjima, novinare počeo da prska sprejom koji je držao u ruci. 

U trenu je nastao opšti metež, a mnogobrojni novinari su počeli unezvereno da trče i trljaju oči u strahu da ih čelnik vlade nije možda poprskao suzavcem. Međutim, ubrzo se ispostavilo da je u pitanju sprej za dezinfekciju koji je Prajut nosio u rukama. 

On je, naime, pobesneo nakon što su mu novinari postavili pitanje o rekonstrukciji njegovog kabineta, pa je planuo i napao reportere, izbegavši da odgovori na škakljivo pitanje. 

Prajut je inače je penzionisani general koji je na vlasti od vojnog puča 2014, a na prethodnim konferencijama je znao da novinare tapše po glavi, povlači ih za uši, a jednom je doneo i svoju kartonsku figuru kako bi ona "odgovarala" na pitanja.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading