HARI I MEGAN IZGUBILI 9,8 MILIONA EVRA! Okrenuli leđa kraljici, pa ostali bez dinara, a evo kako su morali da "zarađuju" za hleb

Autor: Republika

Svet

09.03.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl, koji su se odvojili od kraljevske porodice, priznali su u intervjuu Opri Vinfri da su u Los Anđelesu živeli samo zahvaljujući princezi Dajani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan MArkl izazvali su potres kakav Bakingem ne pamti od 1995. i princeze Dajane

Ekskluzivni intervju britanskog princa Harija i njegove supruge, Amerikanke Megan Markl, koji su dali čuvenoj novinarki Opri Vinfri, ne prestaje da izaziva pažnju svetske javnosti, a jedan detalj iz tog razgovora posebno je iznenadio one koji su ga s pažnjom pratili.

Naime, njih dvoje su se onog trenutka kada su 2020. napustili Britaniju i preselili se u Los Anđeles, okrenuvši leđa kraljici Elizabeti II, ali i svim dužnostima i privilegijama kraljevske porodice, ostali bez čak 9,8 miliona evra. 

Veliki deo tog novca čini fond vojvode i vojvotkinje od Saseksa, titula koje njih dvoje nose, a zatim sledi fond za vanredne situacije, kao i novac kraljice Elizabete II i princa Filipa koji bi Hari i Megan dobijali za obavljanje redovnih dužnosti. 

Iako su znali šta ih očekuje, njih dvoje su se u intrevjuu Vinfrijevoj ipak požalili da su bukvalno u trenu “odsečeni” od finansija onog momenta kada su napustili London. 

Interesantno je da par nije imao ružnih reči za kraljicu Elizabetu II

- Morao sam da potpišem  ugovore sa Netfliksom i Spotifajem kako bih se osigurao da ćemo imati od čega da živimo – rekao je Hari govoreći o ugovorima vrednim više od 90 miliona evra. 

- Odjednom su nam uzeli sve. Govorili su da Megan treba da se vrati glumi kako bismo isplatili novac koji je porodica davala za naše račune. Da nisam imao nasledstvo moje pokojne majke ne znam kako bismo pregurali taj prvi period kada smo otišli – bio je iskren britanski kraljević. 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading