HTELA SAM DA SE UBIJEM U PETOM MESECU, MALTRETIRALI SU ME DA ĆE BEBA BITI CRNA! Megan šokirala svet u eksplozivnom intervju Opri Vinfri

Autor: Republika

Svet

08.03.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl zajedno sa suprugom princem Harijem dala je intervju čuvenoj Opri Vinfri za koji se očekuje da će uzdrmati same temelje britanske kraljevske porodice, jedne od najmoćnijih familija na svetu.

RepublikaFoto: printscreen/CBSnews
Megan Markl otvorila dušu i ispričala šta je doživela dok je bila na dvoru 

Britanska vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, Megan Markl, otkrila je da je u kraljevskoj porodici od trenutka kada se udala za mladog kraljevića preživljavala svakodnevni pakao i da je u petom mesecu trudnoće čak poželela da se ubije zbog torture i stalnih napada članova jedne od najmoćnijih familija na svetu zbog činjenice da bi njeno dete moglo da bude tamnoputo.

Otvorene optužbe za rasizam na račun kraljevske porodice Megan je zajedno sa svojim mužem iznela u ekskluzivnom intervjuu čuvenoj Opri Vinfri. U pitanju je intervju za koji se strahovalo da će izazvati veću buru od onog koji je 1995. dala tragično stradala princeza Dajana otkrivši da između nje i princa Čarlsa nema ljubavi.

- Harijevi rođaci stalno su me zapitkivali koliko će tamna koža biti Arčiju, budući da sam ja iz mešovitog braka. Govorili su mi da bi za kraljevsku porodicu mogao da bude problem ukoliko on bude previše "crn" - rekla je Megan brišući suze, a zatim dodala da ne želi da identifikuje ljude koji su imali takve komentare, a među kojima je i jedan vojvoda. 

- Želela sam da oduzmem sebi život. Verovala sam da je tako bolje za sve i da ću tako samo učiniti da sva ta tortura nestane. Znala sam i da ću to sigurno uraditi ako nekome ne budem rekla šta nameravam, pa sam se požalila Hariju. Bila mi je potrebna pomoć. Rekla sam mu da mi treba stručna pomoć i da sam za instituciju - bila je iskrena Megan, a zatim naglasila da ju je najviše od svega zabolelo kada njenom sinu Arčiju nije dodeljena titula princa, i što je još gore, odbijen joj je zahtev da kao i svi ostali članovi porodice i on ima obezbeđenje.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS
Hari je veći deo intervjua držao svoju suporugu za ruku 

Istovremeno, Hari je priznao da je sa ocem prekinuo svaki kontakt, te da je on prestao da mu odgovara na pozive onog dana kada su on i Megan emigrirali u SAD.

- Rekao je da će me iskključiti iz nasledstva, pa sam morao da potpišem ugovor sa Netflksom i Spotifajem kako bismo imali nešto novca. Oni su želeli da se Megan vrati glumi i da zarađuje da bismo im vratili novac za plaćene račune - naglasio je Hari, na šta je Megan dodala da ju je on spasao onog dana kada ju je poslušao da se presele u Los Anđeles. 

RepublikaFoto: printscreen/CBSnews
Lažni osmesi od samog početka

- Moj otac i brat su zarobljeni i tako sam se i ja osećao - zarobljenim. Moja supruga me je spasla. I sad mi je jasno da se tako osećala i moja majka Dajana. Znam koliko joj je bilo teško da napusti kraljevsku porodicu, ali više nije mogla. A nisam mogao ni ja. Znam da bi ona htela da nas dvojica samo budemo srećni i ja to sad i jesam - rekao je Hari iskreno drhtavim glasom. 

Par je otkrio i da su planirali da napuste Britaniju još 2018, samo šest meseci nakon venčanja. 

- Živela sam u zabludi o tome kako izgleda život na dvoru. Nisam znala da kraljici treba udovoljavati baš u tolikoj meri - ispričala je vojvotkinja, na šta je Hari dodao da su se na odlazak iz zemlje odlučili i zbog medija koji su ih konstantno napadali, bez imalo razumevanja. 

RepublikaFoto: instagram.com/officialprincewilliam
Prinčevi Vilijam i Hari 

- Nisam imao kome da se okrenem. Otac je prestao da razgovara sa mnom, a ni sa bratom nije ništa bolje. Volim Vilijama, najrođeniji smo,  preživeli smo pakao zajedno, ali na drugačijim smo putevima. On je sve to mogao da podnese, ja nisam. Nikada nisam mogao - priznao je Hari. 

Megan je zatim dodala da ju je Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, rasplakala neposredno pred venčanje. 

- Po sredi je bila haljina za princezu Šarlot (prim. aut. ćerku princa Vilijama i Kejt Midlton), koja je bila neodgovarajuća. Jako me je pogodio način na koji mi je Kejt to rekla. Ali kasnije mi se izvinila. Ona je zaista dobra osoba - naglasila je vojvotkinja od Saseksa. 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading