Sandra pritiskala grudi devojčici (3) dok nije UMRLA: Vaspitačica monstrum se IŽIVLJAVALA nad decom, DO KRVI!

Autor: Republika

Svet

07.03.2021

10:00

Sandra M. (25), vaspitačica u jednom vrtiću u Nemačkoj, osuđena je na doživotnu robiju zbog ubistva trogodišnje devojčice u aprilu 2020. godine.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ona je optužena da je trogodišnju devojčicu Gretu, koja je išla u vrtić u kojem je Sandra radila, krvnički pritiskala u predelu grudnog koša dok je dete spavalo. Usled pritiskanja devojčica je izgubila svest, a potom je prestala da diše. Iako je Hitna pomoć uspela da reanimira devojčicu, ona je preminula posle nekoliko dana u bolnici.

Dete je primljeno u bolnicu zbog opstrukcije disanja, ali su lekari primetili da dete ima fizičke povrede, zbog čega je alarmirana policija i pokrenuta je istraga, piše Telegraf. Tada je otkriveno da je vaspitačica fizički zlostavljala dete.

Nije prvi put da muči decu

Sandra se, takođe, tereti da je fizički povredila više od osmoro mališana u nekoliko vrtića u kojima je radila. Greta je stradala poslednjeg Sandrinog radnog dana u vrtiću u Firzenu, pošto joj je prethodno uručeno rešenje o otkazu. Nemački mediji pišu da se Sandra iživljavala nad decom dok bi mališani spavali. Deci bi krvnički pritiskala grudi sve dok ne bi prestala da dišu, ili dok im krv ne bi krenula na usta. Nakon toga bi brže bolje pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, u slučaju male Grete, lekari nisu uspeli ništa da učine.

 

Komentari (0)

Loading