MEGAN NOSI MINĐUŠE KOJE JOJ JE KUPIO PRINC SALMAN! Nakit vredan 578.000 evra nosila je tri nedelje posle Kašogijevog ubistva

Autor: Republika

Svet

03.03.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski Dejli mejl žestoko je iskritikovao suprugu princa Harija, Megan Markl, jer nema problema da se diči poklonom koji je dobila od saudijskog prestolonaslednika iako je on glavni osumnjičeni za brutalnu smrt Džamala Kašogija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saudijski prestolonaslednik princ Salman i Megan Markl 

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, obožava minđuše koje joj je, kako otkriva Dejli mejl, kupio saudijski prestolonaslednik princ Salman, čovek umešan u ubistvo novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu 2018. 

Reč je o, kako navodi britanski tabloid, očigledno veoma skupocenom komadu nakita, koji je princeza dobila kao venčani poklon od saudijskog kraljevića. 

- Otkriveno je: Meganine minđuše vredne 500.000 funti (578.000 evra) ona nije pozajmila, dobila ih je kao venčani poklon od saudijskog prestolonaslednika - vojvotkinja ih je nosila tri nedelje nakon što je princ aminovao ubistvo Džamala Kašogija u konzulatu - glasi naslov za tekst Dejli mejla u kom su objavljene i fotografije Megan sa putovanja na Fidži 2018, nedugo nakon brutalnog ubistva novinara koje je šokiralo čitav svet. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džamal Kašogi

Podsetimo, CIA je prethodne nedelje skinula oznaku poverljivo sa dokumenata o Kašogijevoj smrti po kojima se pokazalo da je ubistvo dopisnika Vašington posta naredio lično princ Salman. Još se očekuje reakcija SAD povodom tog slučaja, budući da je zvanični Rijad jedan od najbliskijh saveznika Vašingtona. 

 

                    

 

 

         

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading