IMA JOŠ POŠTENIH LJUDI! Čovek našao u svom autu 22.000 EVRA pa vratio vlasniku!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

03.03.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Kasela u Nemačkoj pronašao je u svom automobilu kovertu sa velikom svotom novca. Umesto da to zadrži za sebe, obratio se policiji koja je uspela da uđe u trag zakonitom vlasniku.

RepublikaFoto: www.upravacarina.rs
Foto: Ilustracija

Kako je saopštila policija, 50-godišnjak iz Kasela u subotu, 20. februara, pronašao je kovertu u kojoj se nalazilo 5.000 evra u gotovini i štednu knjižica sa saldom višim od 17.000 evra u pregradi iza suvozačevog sedišta svog automobila.


Muškarac nije znao kako se koverta našla u njegovu automobilu, pa se obratio policiji koja je odmah počela potragu za pravim vlasnikom i našla ga u Donjoj Saski.

Međutim, vlasnik koverte (69) u početku nije verovao policiji. Ustvari, u početku je smatrao da je poziv policajaca šala, iako je brzo priznao da je još 2016. izgubio novac i štednu knjižicu. Tada je koverta verovatno nestala tokom selidbe i rušenjem zgrade s nekoliko vrednih automobila.

Tek nakon dosta uveravanja, 69-godišnjak je napokon poverovao da je njegov novac ipak pronađen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading