(VIDEO) DEVOJČICU OD 17 GODINA NASTAVNICA IZBACILA SA ČASA ZBOG GARDEROBE: Otac besan kao ris, ko je ovde u pravu?

Autor:

Svet

03.03.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedamnaestogodišnja učenica poslata je kući nakon što joj je nastavnica rekla da se ona i njen kolega osećaju neprijatno zbog njene odeće.

Foto: printscreen

Nastavnica je ocenila da je učenica odabrala "neprimerenu kombinaciju za dolazak u školu", pa ju je poslala na razgovor kod direktora, a zatim pravo kući.

Devojčicin otac nije skrivao bes kada je saznao razlog zbog kog je njegova kćerka vraćena sa nastave.

- Karis je otišla u školu u crnoj haljini do kolena koju je obukla preko bele rolke sa dugim rukavima. Šta je tu neprimereno? - prokomentarisao je vidno uznemireni otac na društvenim mrežama.

 

 

On je dodao da je njegova kćerka posle, kako je ocenio, ponižavajućeg incidenta došla kući u suzama.

- Prilično sam uznemiren zbog ovoga što se dogodilo - rekao je vidno besni otac.

Foto: printscreen

- Ne mogu ni da objasnim koliko je razočaravajuće što je u 2021. godini nastavnica prekorila učenicu i rekla joj da ono što nosi čini da se ljudi osećaju neprijatno.

Video-snimak ljutitog oca na Fejsbuku pregledan je više od 79.000 puta i dobio je više od 700 komentara. Mnogi od onih koji su pogledali fotografiju sporne kombinacije koju je devojčica odabrala za odlazak u školu bili su ogorčeni.

Nakon incidenta, održan je i skup podrške devojčici, a prisutni su nosili transparente. Na njima je, između ostalog pisalo i "Moje obrazovanje je važnije od odeće", "Ja nisam moja haljina"... 

Kao što se vidi na snimku, bilo je prisutno više desetina ljudi, kao i medijske ekipe.

 

Way to go and standing up for yourself ! #iamwithkaris Christopher Wilson Posted by Kelli Dean on Wednesday, February 24, 2021

 

Šta mislite, da li je devojčica zaista bila neprikladno odevena za školu ili je nastavnica ipak preterala? Podelite sa nama u komentarima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading