(VIDEO) ISPLIVAO JEZIV SNIMAK! AMBASADORKA TUČE KUĆNU POMOĆNICU: Nakon snimaka, otpuštena hitno napustila REZIDENCIJU

Autor:

Svet

02.03.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasadorka Filipina u Brazilu otpuštena je kada je otkriveno da je mesecima tukla jednu od svojih kućnih pomoćnica u zvaničnoj rezidenciji u Braziliji, a njeni napadi su snimljeni i objavljeni u medijima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ambasadorka maltretira kućnu pomoćnicu

Ambasadorka Mariču Mauro opozvana je i vraćena u Manilu krajem prošle godine pošto su na televiziji GloboNews objavljeni snimci video nadzora tokom osmomesečnog perioda, koji pokazuju ambasadorkino ophodjenje prema njenoj kućnoj pomoćnici, takođe Filipinki. 


Ambasadorka je otpuštena iz Ministarstva spoljnih poslova, objvio je juče predsednik Filipina Rodrigo Duterte preko televizije. 

- Postoje pravila koja treba poštovati. Ako ih ne poštujete snosite rizik. Ako stvari prođu loše ja vas neću spasti - rekao je šef države.

Mauro će izgubiti prava na penziju i više ne može da radi u javnoj službi. 

Snimci video nadzora koji su snimljeni između marta i oktobra 2020. upotrebljeni su da podupru tužbu podnetu filipinskoj vladi protiv diplomate, koja je imenovana za ambasadorku u Brazilu 2018. godine. 

Milioni Filipinaca rade u inostranstvu kao pomoć u kući. Doznake koje šalju svojim porodicama koje su ostale na Filipinima predstavljaju dosta veliki deo filipinskog BDP-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading