BIL GEJTS PRIZNAO DA ZNA KAD ĆEMO ŽIVETI BEZ KORONE?! Otkrio i do kada ćemo nositi maske

Autor: Republika

Svet

27.02.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijarder u najnovijem intervjuu podelio sa svetom da je prošle nedelje primio revakcinu, a ostalim izjavama još jednom podstakao i brojne spekulacije.

RepublikaFoto: printscreen/ilustracija
Gejts je zbog svojih izjava bio predmet mnogih teorija zavera    

Američki milijarder i osnivač kompanije "Majkrosoft" Bil Gejts (65), ponovo je još jednim intervjuom pokrenuo lavinu komentara, ali i teorija zavera da on o koronavirusu i aktuelnoj pandemiji tog opakog mikroorganizma zna mnogo više od bilo koga drugog na svetu. 

On je, naime, obelodanio kako je ove nedelje primio revakcinu protiv kovida-19, naglasivši, pritom, da je ubeđen da će ljudi širom sveta maske prestati da nose u kasno proleće ili eventualno na leto. 

Tek u kasno proleće ili na leto možemo razmišljati o značajnijoj promeni ponašanja ako brojke budu dobre - naglasio je Gejts. 

Iako nije otrio ništa posebno novo, Gejtsova izjava automatski je pokrenula ogroman broj spekulacija budući da je od samog početka pandemije etiketiran kao neko ko je uticao na nastanak virusa, ali i kao konstruktor vakcina koji namerava da pomoću njih čipuje ljude i na taj način "krade" podatke o genetskom materijalu svakog od nas. 

S druge strane, Gejts je mnogima ipak ulio i nadu da će se pandemija možda završiti s lepšim i toplijim danima na ovom delu Zemlje, ali je te nade pokopao šef epidemiologije u Americi, doktor Entoni Fauči, rekavši kako postoji mogućnost da će Amerikanci morati da nastave da nose maske i do 2022. godine. 

RepublikaFoto: prinskirintviter/Bill Gates
Bil Gejts je krajem januara primio prvu dozu vakcine 

Inače, Gejts nije otkrio koju je vakcinu primio, ali je u poslednjem intervjuu Endruu Rosu Sorkinu preko mreže klabhaus (Clubhouse) pohvalio Modernino i cepivo Fajzera/Bajonteka. 

- One su se pokazale veoma efikasnim u sprečavanju teških oblika bolesti i smrti od kovida-19, jedino što je još nejasno da li sprečavaju u potpunosti i zaražavanje - istakao je Gejts.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kostadin

28.02.2021 06:44

Hvala vam gdine Geits. Mlade generacije će tek sa zakašnjenjem shvaTITI da je posle HIVa i COVID a moguće kontrolisati svetsku populaciju i enormni broj metuzalema koji se pojavio u poslednjim decenijama.