OVOG TRENUTKA ĆEŠ SE SEĆATI DOK SI ŽIV! Aleksandar uhvatio ženu sa ljubavnikom, a onda je uradio NAJJEZIVIJU moguću stvar!

Autor:

Svet

26.02.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar mu je poručio da se ne boji.

RepublikaFoto: unsplash.com
Ilustracija

 

Jeziva priča dolazi nam sa Floride gde je 51-godišnji Aleksandar Aleks Bonilja, otac petoro dece po povratku s posla uhvatio suprugu sa ljubavnikom.


Aleksu nije bilo dobro, pa je odlučio da ranije izađe s posla. Troje dece bilo je u školi, dvoje u vrtiću, pa je znao da će ga kući sačekati verna žena koja će mu sa par čajeva pomoći da dođe k sebi. Međutim, to nije bio slučaj.

Bonilja je ušao u kuću i na spratu je čuo buku. Popeo se i video da mu je žena u krevetu na nekom muškarcu. Pao mu je mrak na oči. Ona je odmah pobegla iz sobe, dok je Aleks uzeo brzo pištolj iz fioke i uperio ga ka švaleru.

Ženi je naredio da mu donese uže s kojim ga je vezao za krevet. Donela mu je i makaze!

RepublikaFoto: printscreen: Florida police dept
Aleksandar Bonilja mučio je ljubavnika svoje supruge

- Ne boj se, ovo je normalno. Nećeš umreti danas - rekao je ženinom ljubavniku pre nego što mu je monstruozno odsekao penis!

- Ovog trenutka ćeš se sećati dok si živ - dodao je Bonilja dok je gledao krvavog muškarca.

Na kraju mu je dodao da policiji nikako ne ispriča šta se zaista dogodilo jer ako ga prijavi, za dva meseca će ga pronaći i uradiće nešto još gore od ovoga.

Aleksandar Bonilja je potom pobegao iz kuće, dok je žena pozvala policiju i hitnu pomoć. Suprug je brzo uhapšen i predstoji mu suđenje kao i potencijalna kazna od 4 godine zatvora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading