TRAMP JE SPREMAN ZA POVRATAK: Nemam Tviter ili Ovalni kabinet, ali sam i dalje GLAVNI!

Autor:

Svet

22.02.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će bivši američki predsednik Donald Tramp izneti svoju viziju budućnosti Republikanske partije i odluku o kandidaturi za predstojeće predsedničke izbore tokom svog obraćanja poslednjeg dana Konferencije konzervativne političke akcije, koja će biti održana od 25. do 28. februara.

RepublikaFoto: AP/Julio Cortez
Donald Tramp

Njegovi saborci rekli su za Aksios da će Tramp na toj Konferenciji predstaviti sebe kao najverovatnijeg predsedničkog kandidata iz redova republikanaca na izborima 2024. godine.

Prema navodima anonimnog dugogodišnjeg savetnika, Trampov predstojeći govor biće pokazivanje snage, a poruka koju, kako tvrdi, namerava da pošalje je: "Možda nemam Tviter ili Ovalni kabinet, ali sam i dalje glavni".

U međuvremenu, bivši savetnik nedašnjeg predsednika Džejson Miler izjavio je da je sam Tramp Republikanska stranka i da kada neko napadne njega, to je napad na republikance. 

Aksios sugeriše da su Trampovi savetnici spremni da se sastanu sa njim ove nedelje kako bi razgovarali o njegovim sledećim političkim potezima. 

Tokom vikenda, DŽejson Miler rekao je za NJuzmaks da će Tramp na Konferenciji govoriti o budućnosti Republikanske stranke i brojnim lekcijama koje su naučene 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Videli smo predsednika Trampa kako dovodi rekordan broj afroameričkih i latinoameričkih birača na stranu Republikanske stranke, veći broj nego što smo videli u modernoj istoriji stranke. Moramo da zadržimo te birače - rekao je bivši savetnik.

Bivša savetnica Trampovog izbornog štaba Lara Tramp smatra da će predstojeći Trampov govor sadržati i "veliko hvala" njegovim pristalicama.

Ona je rekla da je bivši predsednik čak nagovestio i mogućnost ponovnog kandidovanja za četiri godine.

- On je na čelu Republikanske stranke. Zaista je osoba kojoj će se svi i dalje obraćati kako bi im pomogao. Ovaj čovek je promenio politiku i promenio je našu stranku - rekla je Lara Tramp.

Tramp je pak bio diskretan kada je reč o namerama da se ponovo kandiduje za predsednika 2024. godine, rekavši prošle nedelje da je prerano o tome govoriti, dodajući da je video mnogo sjajnih anketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading