(FOTO) BOLESNO! POHVALILA SE KAKO UBIJA ŽIRAFU i ČUPA JOJ SRCE! Jednom fotografijom zgrozila čitav svet

Autor: Republika

Svet

22.02.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum Merelize van der Mervi (32) uživa u ubijanju životinja, a najnovijim ulovom je prevazišla samu sebe.

RepublikaFoto: facebook.com/Merelize van der Mervi
Merelize kaže da je pet godina sanjala da ubije mužjaka žirafe 

Južnoafrikanka Merelize van der Mervi (32), sada već poznata širom sveta po fotografijama na kojima se hvali ulovom najrazličitijih životinjskih vrsta, najnovijom objavom na Fejsbuku prevazišla je samu sebe i zgrozila čitavu planetu pozirajući pored ubijenog mužjaka retke vrste žirafe.

Da stvar bude strašnija, Merelize je nesrećnu životinju nakon ubistva iskasapila i izvadila joj srce, a zatim pozirala krvavih ruku držeći ogroman unutražnji organ. 

Foto: facebook.com/Merelize van der Mervi
Hvali se monstruoznim stvarima   

- Ispunio mi se san koji sam sanjala pet godina - rekla je Merelize koja je životinju staru 17 godina ubila zahvaljujući svom suprugu.

Naime, Gerhard Nel odlučio je da povodom Dana zaljubljenih svoju dragu iznenadi lovom na žirafu i nije štedeo novac da joj ispuni baš sve onako kako je ona zamislila. 

Merelize je tako želela da usmrti životinju koja je dovoljno stara da joj nije preostalo mnogo od života, ali i da bude primerak retke crne žirafe.

- Od 2016. sam tražila adekvatnu životinju i kada su me pozvali i rekli mi da imaju savršen primerak za mene, bila sam oduševljena. Nisam mogla da dočekam taj trenutak - ispričala je žena koju na društvenim mrežama uveliko nazivaju monstrumom, ali ona se na to ne obazire.

Ona, inače, lovi od svoje sedme godine, a na sve kritike i napade na svom profilu na Fejsbuku odgovara podmsehom. Majka je devojčice od pet godina i uveliko na društvene mreže postavlja i devojčicine fotografije sa oružjem i ubijenim životinjama.         

 

 

 

 

 

     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading