Uzimala-davala: BERLUSKONIJEVA bivša VRAĆA MU 60 MILIONA evra!

Autor: Mediji, Republika

Svet

16.11.2017

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni dobio je danas sudsku parnicu protiv bivše supruge Veronike Lario o ukidanju plaćanja alimentacije, tako da će ona morati da mu vrati oko 60 miliona evra, sumu koju je već dobila od njega.

Sud u Milanu danas je potpuno ukinuo meru davanja alimentacije uz obrazloženje da je Berluskonijeva bivša supruga dovoljno bogata da se finansijski brine o sebi

Par se zvanično razveo u februaru 2014. ali vode spor o alimentaciji, koja je prvo bila odredjena na tri miliona evra mesečno, potom smanjena na 1,4 miliona evra.

Sud u Milanu danas je potpuno ukinuo meru davanja alimentacije uz obrazloženje da je Berluskonijeva bivša supruga dovoljno bogata da se finansijski brine o sebi.

Njena imovina je procenjena na oko 16 miliona evra, a u vlasništvu ima jednu izdavačku kući i vredan porodičan nakit.

Sud je u maju utvrdio da alimentaciju ne mora da prima bivši supružnik koji ima dovoljno finansijskih sredstava da se sam izdržava.

Veronika Lario (61) podnela je zahtev za razvod braka navodeći da ne može da bude s Berluskonijem koji se tada vidjao s maloletnicama.

Berluskoni (81) je zbog te afere bio na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading