(FOTO) MELANIJA NIKAD SREĆNIJA! Evo s kim uživa u luksuzu otkad nije prva dama SAD, a tek šta je obukla

Autor: Republika

Svet

20.02.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga sada već bivšeg američkog predsednika pojavila se prvi put u javnosti otkad je sa njim u januaru napustila Belu kuću, izazvavši ogromnu pažnuju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp  

Donedavna prva dama SAD Melanija Tramp, koja je svojim stavom, izgledom i načinom oblačenja prethodnih pet godina okupirala pažnju medija iz svih krajeva planete, pojavila se prvi put u javnosti otkad se sa suprugom Donaldom Trampom u januaru iselila iz Bele kuće. 

I dok su brojni tabloidi na sva usta u prethodnom periodu spekulisali kako se atraktivna Slovenka konačno rastala od Trampa jer je, kako su navodili, nedavno i Dan zaljubljenih provela sama, ona je pokazala da je nikad srećnija i da upravo sa mužem i dalje uživa u skupocenim večerama i zabavama. 

RepublikaFoto: Instagram/ottokeith
Melanija se fotografisala sa posetiocima Mar-a-lago kantri kluba   

Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanule su Melanijine forografije kako nedelju veče povodom Dana zaljubljenih provodi sa Trampom u luksuznom kantri klubu u sklopu rizorta Mar-a-Lago na Floridi, koji je u vlasništvu bivšeg predsednika SAD.

Ona se tamo fotografisala sa posetiocima kluba, koji su podelili fotografije sa bivšim prvim parom Amerike i naveli kako "Melanija nije izgledala nikad srećnije".  

RepublikaFoto: Instagram/ottokeith
Obavezna uspomena i sa bivšim predsednikom 

Posebnu pažnju medija privukla je i fotografija na kojoj se Melanija vidi skoro u celosti, budući da je za tu specijalnu priliku obukla crnu D&G haljinu koja vredi vrtoglavih 4.000 dolara. 

Foto: Instagram/ottokeith
Melanija je nosila crnu haljinu vrednosti 4.000 dolara 

Inače, Melanija se nije pojavljivala u javnosti od izlaska iz Bele kuće, a retko je bila aktivna i na društvenim mrežama. Jedino je na Tviter-stranici svoje novoformirane organizacije za pomoć deci reagovala na tekst CNN u kom je citiran neimenovani izvor, a po kom je ona navodno sve haldnija prema mužu jer je izgubio izbore.

- Gospođa Tramp više nije prva dama. Ona je fizičko lice, majka i supruga. Izvor naveden u članku nema nikakve veze s porodicom Tramp, niti sa mislima i životom Melanije Tramp. Dopisnik CNN je odlučio da objavi lažni trač koji oslikava nezdravu glad medija za senzacijom - navedeno je u komentaru na tekst koji je sadržao i tvrdnje da je Melanija van sebe jer mediji pružaju veliku pažnju Džil Bajden, supruzi novoizabranog predsednika Amerika Džo Bajdena.    

   

      

                   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading